Blokkeer video-advertensies

Om advertensies op videoplatforms te blokkeer, moet jy hul webweergawe binne-in die Safari-blaaier gebruik. Hierdie app kan nie advertensies binne-in die amptelike apps of binne-in ander blaaiers soos Chrome, FireFox, ens. blokkeer nie.

iOS / iPadOS 15+

1. Maak youtube.com in Safari oop
2. Tik op die 'aA'- of '🧩'-knoppies
3. Tik op 'Bestuur uitbreidings'
4. Aktiveer 'AdBlock Pro'
5. Gee toestemmings 'Laat altyd toe...' en 'Laat altyd op hierdie webwerf toe' vir youtube.com
6. Herlaai webwerf

Safari 15 Toolbar Extension

macOS

Aktiveer AdBlock Pro-video-uitbreiding in Safari-instellings en jy's klaar.

Safari macOS Video Extension

iOS / iPadOS <14

1. Maak youtube.com in Safari oop
2. Tik op die deelknoppie
3. Rol af totdat jy AdBlock Pro-knoppie kry
4. Kies opsie om YouTube-advertensies vanaf opspringer te blokkeer
5. Effek sal op daardie oortjie duur tot volgende volledige herlaai

Safari 14 Toolbar Action
Top