Bloqueja els anuncis de vídeo

Per bloquejar la publicitat de les plataformes de vídeo has de fer servir la seva versió web al navegador Safari. Aquesta aplicació no pot bloquejar anuncis a les aplicacions oficials ni a altres navegadors com Chrome, FireFox, etc.

iOS / iPadOS 15+

1. Obre youtube.com a Safari
2. Toca els botons «aA» o «🧩»
3. Toca «Gestiona les extensions»
4. Activa l’«AdBlock Pro»
5. Concedeix els permisos «Permet sempre...» i «Permet sempre en aquest lloc web» per a youtube.com
6. Actualitza el lloc web

Safari 15 Toolbar Extension

macOS

Activa l’extensió de vídeo AdBlock Pro a la configuració de Safari i ja hauràs acabat.

Safari macOS Video Extension

iOS / iPadOS <14

1. Obre youtube.com a Safari
2. Toca el botó de compartir
3. Desplaça’t cap avall fins que trobis el botó de l’AdBlock Pro
4. Selecciona l’opció per bloquejar les finestres emergents dels anuncis de YouTube
5. Aquesta opció es mantindrà a la pestanya fins que la tornis a actualitzar

Safari 14 Toolbar Action
Top