Sådan blokerer du videoannoncer

Hvis du vil blokere annoncer på videoplatforme, skal du bruge deres webversion i Safari-browseren. Denne app kan ikke blokere annoncer i de officielle apps eller i andre browsere såsom Chrome, FireFox m.fl.

iOS / iPadOS 15+

1. Åbn youtube.com i Safari
2. Tryk på knapperne 'aA' eller '🧩'
3. Tryk på 'Administrer udvidelser'
4. Aktivér 'AdBlock Pro'
5. Giv tilladelserne 'Tillad altid...' og 'Tillad altid på denne hjemmeside' for youtube.com
6. Genindlæs siden

Safari 15 Toolbar Extension

macOS

Aktivér AdBlock Pro-videoudvidelsen i Safaris indstillinger. Så er du færdig.

Safari macOS Video Extension

iOS / iPadOS <14

1. Åbn youtube.com i Safari
2. Tryk på delingsknappen
3. Scroll ned, til du finder AdBlock Pro-knappen
4. Vælg indstillingen, der blokerer YouTube-annoncer fra popup
5. Effekten er aktiv på fanen indtil næste fulde genindlæsning

Safari 14 Toolbar Action
Top