Videoreclame blokkeren

Om advertenties op videoplatformen te blokkeren, moet je hun webversie van de Safari-browser gebruiken. Deze app kan geen advertenties blokkeren van officiële apps of andere browsers zoals Chrome, FireFox, enz.

iOS / iPadOS 15+

1. Open youtube.com in Safari
2. Tik op de knoppen 'aA' of '🧩'.
3. Tik op 'Extensies beheren'
4. Schakel 'AdBlock Pro' in
5. Geef de toestemmingen 'Altijd toestaan...' en 'Altijd toestaan op deze website' voor youtube.com
6. Ververs de website

Safari 15 Toolbar Extension

macOS

Schakel de video-extensie van AdBlock Pro in de instellingen van Safari in en je bent klaar.

Safari macOS Video Extension

iOS / iPadOS <14

1. Open youtube.com in Safari
2. Tik op de knop Delen
3. Scroll naar beneden tot je de knop AdBlock Pro vindt
4. Selecteer de optie om YouTube-advertenties van pop-ups te blokkeren
5. Dit blijft actief op dat tabblad tot de volgende volledige verversing.

Safari 14 Toolbar Action
Top