Blockera videoannonser

För att blockera annonser på videoplattformar måste du använda deras webbversion i Safari-webbläsaren. Den här appen kan inte blockera annonser inuti de officiella apparna eller inuti andra webbläsare som Chrome, FireFox, etc.

iOS / iPadOS 15+

1. Öppna youtube.com i Safari
2. Klicka på knapparna "aA" eller "🧩"
3. Tryck på "Hantera tillägg"
4. Aktivera "AdBlock Pro"
5. Bevilja behörigheterna "Tillåt alltid ..." och "Tillåt alltid på denna webbplats" för youtube.com
6. Uppdatera webbplatsen

Safari 15 Toolbar Extension

macOS

Aktivera AdBlock Pro-videotillägget i Safaris inställningar. Sedan är du klar.

Safari macOS Video Extension

iOS / iPadOS <14

1. Öppna youtube.com i Safari
2. Klicka på dela-knappen
3. Bläddra ner tills du hittar AdBlock Pro-knappen
4. Välj alternativet för att blockera YouTube-annonser från snabbmenyn
5. Effekten kommer att gälla för fliken i fråga fram till nästa fullständiga uppdatering

Safari 14 Toolbar Action
Top